Inloggen   |  Account aanmaken  
Valuta
Nederland
Home ::  Verzenden & retouren

Verzenden & retouren

Verzending: Internationale Bestellingen Wij gebruiken International Express Mail Service voor alle internationale leveringen. Wij zijn verantwoordelijk voor de verzendkosten. Meestal worden de artikelen 12-24 uur na ontvangst van de bestelling verzonden. Laat ongeveer 5-7 werkdagen na verzending.

1.Vervraagde Leveringsinformatie

Het is nodig voor het verzenden van informatie is uw volledige naam, adres en telefoonnummer. Houd er rekening mee dat we alleen uw bestelling kunnen verzenden via postcode van de postcode, en postbusjes of dergelijke adressen zijn niet beschikbaar voor verzending.
Zorg ervoor dat u het juiste verzendadres en telefoonnummer invoert.
Laat 5-7 dagen toe voor bezorging van uw item.

2.Tracking Methods

Zodra uw bestelling is verzonden, bieden wij u DHL tracking nr. & Website. Er zijn twee methoden om bovenstaande informatie van ons te krijgen.

3.Unsuccesvolle of onjuiste levering

Wij zijn niet verantwoordelijk voor het overschrijven als u ons onjuist of onvolledig heeft opgegeven. Voor de klanten die uw pakket niet binnen 12 werkdagen ontvangen, kunt u contact opnemen met het lokale postkantoor. ASAPAlle u kunt direct met uw ID-kaart of een ander geldig certificaat contact opnemen met het plaatselijke postkantoor en de bestelgegevens kopie die u kunt afdrukken bij inloggen In uw geregistreerde account op onze website.

Annuleringen: Als u uw bestelling wilt annuleren, neem dan contact met ons op. 4% annuleringskosten gelden. Meerderheid orders worden verzonden binnen 1-2 dagen na besteldatum. Verzonden bestellingen kunnen niet worden geannuleerd. Retourneren in het onwaarschijnlijke geval van fabricagefouten, zouden we de producten zonder kosten voor de klant vervangen / repareren. Om een ​​artikel te retourneren, neem dan contact met ons op en informeer ons over de reden. Wij geven u dan verdere instructies. Goederen moeten binnen 7 dagen na ontvangstdatum worden geretourneerd - versleten en bevatten alle originele verpakking en etiketten. Wij zullen uw originele betalingswijze betalen. Alle verzendkosten bij het retourneren van de goederen zijn verantwoordelijk voor de consument.

Uitwisselingen: Om een ​​product te ruilen, contacteer ons en informeer ons over de reden. Wij geven u dan verdere instructies. De goederen kunnen binnen 7 dagen na ontvangstdatum worden uitgewisseld, op voorwaarde dat ze in originele staat zijn met alle originele verpakking en etiketten. Wanneer u een artikel voor een uitwisseling terugstuurt, moet u ervoor zorgen dat uw naam, adres, telefoonnummer en instructies duidelijk aangegeven zijn. Alle verzendkosten in verband met de uitwisseling van goederen zijn verantwoordelijk voor de consument.